In samenwerking met Pluktuin de Bosrand vindt op zondag 24 september van 11.00 uur tot 16.00 uur bij pluktuin de Bosrand een burendag plaats. Het is de bedoeling om tijdens de burendag de naamborden te plaatsen en te beitsen.

Wil je tijdens burendag wel komen helpen maar niet klussen? Misschien heeft u wel groene vingers? Tijdens de burendag willen we ook tuinonderhoud kenmerkend. Wij willen onkruid wieden, woekeraars uitgraven en snoeien. Daarnaast willen we ons tuinmeubilair een opknapbeurt geven.

Mensen sterven in de buurt wonen of wel eens langs de pluktuin wandelen of fietsen, worden uitgenodigd om een ​​kijkje te nemen in de pluktuin en mee te helpen met een van de klusssen. Tussendoor is er tijd om kennis te maken met de medewerkers/vrijwilligers van de tuin en je buren.

Als je van plan bent te komen, geef je dan op via de website van burendag, rechtstreeks bij de pluktuin, via  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  of via  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Voor het tuinonderhoud is eigen (tuin)gereedschap meenemen handig, zodat meerdere mensen tegelijkertijd kunnen werken.

Graag tot zondag de 24e september, Frits en Petra