Stichting de Bosrand heeft een aantal donaties ontvangen voor het uitvoeren van projecten. Meer hierover kunt u lezen via deze link Sponsors stichting.

Vrienden en sponsors gezocht:

Word vriend van St. de Bosrand Wageningen of sponsor ons!

Voor het duurzaam beheer en onderhoud van de tuin, het creëren van een prettige werk- en verblijfsplaats en het organiseren van activiteiten hebben wij jaarlijks geld nodig. Uw steun is hierbij onontbeerlijk.

U kunt ons helpen via een bijdrage per maand (bijvoorbeeld 1 euro per maand) of een eenmalige bijdrage.

U kunt u bijdrage overmaken naar IBAN NL37 RBRB 0955 3023 15 t.n.v. Stichting de Bosrand Wageningen o.v.v. bijdrage stichting.

U kunt zich aanmelden als vriend van de stichting via Aanmeldingsformulier Vriend van Stichting de Bosrand Wageningen

Door uw bijdrage helpt u Stichting de Bosrand Wageningen bij het creëren van een prachtige plek waar u bloemen, fruit of theekruiden kunt plukken, kunt genieten van de tuin en het uitzicht, kunt ontspannen en genieten bij een van de activiteiten in de tuin.

U kunt op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de pluktuin via de Facebookpagina van Stichting de Bosrand Wageningen en de FB pagina van Pluktuin de Bosrand.

Wij zijn u zeer dankbaar voor uw steun!