Vrijwilligers gezocht:

De Stichting heeft als doel het bevorderen van sociaal en duurzaam verantwoorde landbouw, het creëren van een prettige werk- en verblijfsplaats binnen de Pluktuin, het organiseren van verbindende activiteiten voor de vrijwilligers en bezoekers van de pluktuin, het bevorderen van natuurbesef en natuurbeleving, het creëren van mogelijkheden voor kleinschalige landbouwzorg.

We zoeken diverse vrijwilligers; o.a. voor het onderhoud van de Pluktuin en voor het organiseren / begeleiden van diverse activiteiten.

Pluktuin de Bosrand is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, samen werken aan een mooie bloemen-  fruit- en theetuin en hier genieten van de tuin, de contacten en het schitterende uitzicht. Het onderhoud ervan kost heel veel tijd. Hulp hierbij is van harte welkom. Er zijn allerlei klussen te doen, lichtere en zwaardere klussen. Op de website van de pluktuin - www.pluktuindebosrand.nl - vind u diverse vacatures. Wilt u ook lekker buiten werken en helpen de pluktuin verder te ontwikkelen of te onderhouden kom dan langs bij de pluktuin om de mogelijkheden te bespreken of neem contact op met de stichting via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.